Om Stefan Grevle

_MG_5952  Februarilov _MG_5934 1729

Välkommen till min värld!

Stefan Grevle heter jag och bor i Mölndal med min familj.  I 16 år har jag haft en liten hobby att måla giraffer. Det har ofta varit i samband med episoder i mitt liv som jag känt för att måla.Det har varit genom kriser, tuffa tider, skön dagar, årstider, resor och högtider lite som livet är. Därför tror jag att dessa girafferna, miljöerna och inte minst budskapet kan passa in att beskriva vår tid.

Giraffens budskap är väldigt enkelt. Att få finnas till och bli accepterad för den man är! Mycket går idag ut på att man ska passa in och vi kategoriserar lätt varandra. Men när vi öppnar oss och accepterar att vi är olika och att det är en stor tillgång så blir livet större och mycket rikare. Då kan man också få leva det goda livet på riktigt! Där är vad giraffen önskar:)

Under hösten 2018 skickade jag ett bokmanus till ett antal förlag och har precis fått klart med ett förslag om en bokutgivning om Prickis. Det är en berättelse om en liten giraff som kämpar med ensamhet , grubblerier och sin längtan efter Mamma. Utgivning sker i februari 2019.

Kontakta mig gärna för samarbeten eller varför inte beställa några vykort och skicka till vänner du uppskattar! Giraffen finns på Instagram och Facebook, vi ses kanske där?

Stor kram!

Stefan Grevle
Konstnär
giraffe@giraffe-world.com
Telefon: + 46 735 18 18 20
Atelje: Konstfabriken , Hedefors